Wat zeggen cliënten?

Wat zeggen cliënten over de begeleiding?

Liesbeth is een actieve mobiliteitscoach die meedenkt en enthousiast is, maar ook tegengas durft te geven. Ik heb haar aanpak ervaren als stimulerend en faciliterend, waarbij ik altijd het gevoel had zelf aan het roer te zitten. Jolanda van Gemeren, Docent Nederlands bij Hogeschool Rotterdam

Ik heb Liesbeth in mijn VWNW traject ervaren als een betrokken en enthousiaste mobiliteitsadviseur. En zelfs meer dan dat. Ze gaat integer om met mijn wel en wee en weet mij te motiveren verschillende wegen te bewandelen. Ook als er hobbels in het wegdek zitten is zij een stimulator om door te gaan. Ik pluk er mijn vruchten van! Emmy Simons, Jobcoach stagiaire bij Actor Consultancy, Oegstgeest

Liesbeth is een inventieve en gewetensvolle loopbaanadviseur, die een breed palet van instrumenten in haar bagage heeft, die ze op een creatieve en prettige wijze afgestemd op de klant inzet. Helen Land, Trekker Leerplatform MIRT

Ik heb Liesbeth leren kennen als een zeer plezierige loopbaanbegeleider. Zij wist een vertrouwde sfeer te creëren en deskundig te reflecteren op alles dat tijdens onze gesprekken aan de orde kwam. Daardoor heb ik nu een scherper beeld van mijzelf en dit heeft mij zeer geholpen bij het zetten van een volgende loopbaanstap. Niels Bijlsma, Adviseur Omgevingsmanagement