Tarieven en vergoedingen

Als cliënt of opdrachtgever wil je weten waar je aan toe bent, ook in financieel opzicht.

Logisch en daarom staan de prijzen gewoon op de website.


Tarieven particulieren en ZZP-ers

Een telefonisch kennismakingsgesprek van 30 minuten is gratis en vrijblijvend

Als particulier kunt je gebruik maken van het speciale kortingstarief voor particulieren van € 80,- excl. 21% btw voor een gesprek van maximaal 1,5 uur. Dit tarief geldt alleen voor particulieren die het traject zelf betalen.

Een coachtraject duurt gemiddeld 4 tot 10 gesprekken. Gesprekken worden om de 2 tot 3 weken gepland. We kunnen meestal snel starten.


Tarieven bedrijven / organisaties

Per uur € 105,- excl.21 % BTW


Annuleren consult

De cliënt kan zich voor een consult tot 48 uur van tevoren kosteloos afmelden of de afspraak verzetten. Bij niet of te laat verschijnen, of niet tijdig afmelden is de cliënt een bedrag van € 50,- verschuldigd. Afmelden moet telefonisch gebeuren.


Vergoeding van de consulten

Via de werkgever

In het kader van preventie van ziekteverzuim en arbeidsongeschiktheid zijn werkgevers in toenemende mate bereid om de kosten van coaching voor hun werknemers te vergoeden.

Belastingaftrek

Coaching en loopbaanbegeleiding zijn als ‘scholingskosten’ aftrekbaar voor de belasting. Een voorwaarde is dat de coaching gericht is op het verkrijgen van een nieuwe baan of als leertraject gericht op het beter functioneren op je werk. Kijkt u voor meer informatie op de site van de belastingdienst of raadpleeg een belastingadviseur.