Over mij

Mijn naam is Liesbeth Vermeij, Master Coach/ Counselor en Noloc gecertificeerd loopbaanadviseur.  Ik heb heb veel ervaring in het coachen van mensen met vragen op het gebied van werk en heb ervaring met beroepen in de sectoren overheid en non-profit, zakelijke dienstverlening, marketing & communicatie, juridisch, facilitaire dienstverlening en de sector algemeen (generieke beroepen die in elke sector aanwezig zijn).

Maak een afspraak om kennis te maken of stuur een bericht

Mijn opleiding tot erkend coach en counselor volgde ik bij het Europees Instituut voor Educatie Europees Instituut. Deze intensieve 3-jarige leergang Master Coach Master Counselor heb ik 2016 afgerond, met als specialisatie het begeleiden van persoonlijke en werk-gerelateerde problematiek. Ik volgde colleges bij diverse (universitair) docenten, deed praktijktraining en supervisie bij ervaren trainers.

Ik ben adviseur op het gebied van loopbaan, mobiliteit, VWNW, functioneren, persoonlijke ontwikkeling en als gekwalificeerd loopbaanprofessional erkend door de beroepsvereniging Noloc.

Voor verdere informatie over mijn bio verwijs ik graag naar mijn LinkedIn pagina.

Noloc is de beroepsvereniging van loopbaanprofessionals die zich inzet voor de bevordering van de professionaliteit van de beroepsgroep. Daarnaast maakt Noloc zich sterk voor goede loopbaanontwikkeling van werkenden in Nederland. Opdrachtgevers en cliënten kunnen gekwalificeerde adviseurs herkennen aan de beschermde titel ‘Noloc erkend loopbaanprofessional’.