Over D&Z

Durf & Zijn is een eenvrouwszaak.

Daardoor kan ik snel reageren en flexibel zijn. Mijn naam is Liesbeth Vermeij, geboren en getogen in Zuid-Holland. Samen met mijn man woon ik in Zoetermeer.

Na een veelzijdige loopbaan bij de Rijksoverheid -waarbij ik in mijn laatste functie werkte als loopbaanadviseur- kreeg ik steeds meer zin om het roer om te gooien. Op 1 april 2014 startte ik als zelfstandig ondernemer naast mijn baan. Toen ik op 1 januari 2015 van-werk-naar-werk kandidaat werd, doordat het project waarin ik werkte ophield te bestaan, was ik blij dat ik daar al op was voorbereid en op eigen kracht verder kon gaan.

Ik heb altijd een grote interesse gehad in wat mensen beweegt en geniet ervan als zij in bloei komen, zodat zij zowel privé als in werk kunnen floreren.

Als mens ben ik open, eerlijk, sensitief, vindingrijk en houd van wat gekkigheid op zijn tijd. Privé geniet ik van samen muziek maken. Verder rommel ik graag in de tuin, heb dus groene vingers en geniet sowieso van buiten zijn, liefst in de natuur.

Mijn opleiding tot erkend coach/counselor volgde ik bij het Europees Instituut voor Educatie Europees Instituut. Deze intensieve 3-jarige leergang Master Coach/Counselor heb ik 2016 afgerond, met als specialisatie het begeleiden van persoonlijke en werk-gerelateerde problematiek. Ik volgde colleges bij diverse (universitair) docenten, deed praktijktraining en supervisie bij ervaren trainers. Door de vele coaching- en counselingsgesprekken die ik voerde in het kader van de opleiding en in mijn eigen praktijk, ben ik een zeer ervaren begeleider. Je kunt bij mij terecht met vragen op het gebied van loopbaan, mobiliteit, functioneren, persoonlijke ontwikkeling en ben aangesloten bij beroepsvereniging Noloc.

Ook ikzelf blijf constant bezig met ontwikkeling en heb net de leergang PSBK afgerond.

Als je denkt dat ik iets voor je kan betekenen, neem dan gerust contact met me op, bijvoorbeeld voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Hartelijke groet,

Liesbeth Vermeij