Loopbaantraject

Loopbaantraject

Om inzicht te krijgen in de vragen rond jouw loopbaan starten we het loopbaantraject met een persoonlijke orientatie. Vragen die hierbij aan de orde komen zijn: wie ben ik, wat zijn mijn (verborgen) kwaliteiten, valkuilen, welke waarden en drijfveren geven richting aan mijn werk, welke wensen en verlangens heb ik? Zelfinzicht vormt de basis om gericht en bewuste keuzes te maken. Verder onderzoek je wat je tegenhoudt: waarom doe je nog niet wat je het liefst zou doen?

Naast gesprekken maken we gebruik van schrijfopdrachten, loopbaaninstrumenten en meer creatieve opdrachten zoals visualisatieoefeningen. Door deze mix van technieken spreek je niet alleen je verstand (het bewuste weten) aan, maar je ook je intuïtie, verbeelding en gevoel (het onbewuste weten). We sluiten het traject af met een loopbaanplan aan de hand waarvan je acties benoemt om je doelen om te zetten in concrete (kleine) stappen. Het uitvoeren van je plannen leidt pas echt tot de gewenste verandering.

In mijn werkwijze werken wij intensief samen aan jouw loopbaanontwikkeling en daarbij is jouw zelfwerkzaamheid essentieel om het gewenste resultaat te behalen. Je voert thuis  opdrachten uit, die we in de volgende bijeenkomst bespreken.

Het doel is een helder antwoord te krijgen op je vragen en met hernieuwde energie, enthousiasme en plezier werk te gaan doen dat bij je past op dit moment.

Bel nu voor een kennismaking
Wie wordt mijn coach?